Welkom op de site van Creatief in 't Veld!

Met groot genoegen heet ik jullie welkom op deze site met dot painting workshops & gifts.

Dit jaar, 2020, is een heel ander jaar dan voorgaande jaren! Voor een deel komt dat, doordat we door corona wereldwijd met een nieuw NU te maken hebben, waarin we allemaal uitgedaagd worden hoe om te gaan met de nieuwe omstandigheden. Maar ook omdat ik dit jaar stappen heb ondernomen om mijn wens werkelijkheid te laten worden: het starten van mijn eigen bedrijf en het opzetten van deze site.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan deze site, de dot art gifts en workshops als ik en ik kijk er naar uit jullie tijdens een workshop te mogen ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Sigrid

Welkom op deze site | dot painting workshops & gifts | Creatief in 't Veld | dot art | gifts | Kadotjes | dotpainting | in het veld
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?