Het jaar 2020 nadert zijn einde en het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. Tijd om nieuwe plannen te maken, leuke vooruitzichten te creëren, iets waar je met hoop en plezier naar uit kunt kijken. Heb jij zin in weer eens een leuk uitje, een creatieve workshop? Alleen of samen met iemand? Wil je ervaren hoe ontspannend mandala dot painting is? Meld je dan aan voor de Basis workshop Mandala Dot Painting. Zaterdagmiddag 30 januari ontvang ik jullie graag in de Oude Apotheek in Schoonhoven voor de 1e Basis workshop Mandala Dot Painting van het nieuwe jaar.
Dit is een fijne, lichte en ruime locatie in het centrum van Schoonhoven, waar we elkaar veilig kunnen ontmoeten en 3 uur lang even alles wat ons bezighoudt los kunnen laten om ons te richten op in vrijheid dotten! Dot painting is heerlijk ontspannend. Je kunt hiermee even lekker uit je hoofd en genieten van de positieve energie van creëren genieten.

Wil je meer weten over deze workshop? Klik dan op deze link. Op deze site lees je ook alles over wat dot painting precies is en welke positieve effecten het op jou heeft.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door op de pagina in deze link jouw naam, mailadres en telefoonnummer in te vullen en zet hem alvast in je agenda.

Je kunt natuurlijk ook anderen tippen! Deel dit bericht dan met hen. Je kunt ook verwijzen naar mijn evenement om mijn Facebook-pagina of naar mijn bericht op mijn Instagram-account.
Alvast bedankt en ik zie jullie graag op zaterdag 30 januari!

Hartelijke groeten,
Sigrid

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?