Nieuw in de webshop: Dot Art kettinghangers in lente- en zomerkleuren voor 2021

Yes, we mogen weer naar de kapper en onze favoriete winkels!! Wel zo lekker om bij je nieuwe, goed verzorgde coupe én outfit een mooie, vrolijke, nieuwe kettinghanger te kunnen dragen! Dit voorjaar en deze zomer zijn roze, pasteltinten en ook zwart-wit helemaal in de mode. Met deze Dot Art kettinghangers in verschillende tinten roze en zeegroen kan jij jouw nieuwe outfit mooi completeren.

Ook de hangers Beautiful Grey en Power of the Heart, die al eerder aan de webshop zijn toegevoegd, passen goed bij de nieuwe mode.

In opdracht

De wierookveer heb ik voor iemand in opdracht gemaakt. Zij vroeg mij of ik een wierookveer in deze kleuren wilde dotten, zodat zij de veer aan een vriendin kado kan geven. Ik heb hem van de week per post naar haar verstuurd en hoop, dat haar vriendin er blij mee is!

Dot Art hangers lente- en zomercollectie 2021
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?