Goed nieuws!

Vanaf nu worden alle Dot Art hangers altijd inclusief collier geleverd. Draag je jouw Dot Art hanger liever aan een rubberen collier of gaat jouw voorkeur uit naar een soepel, echt zilveren (925) slangencollier*?  De keuze is aan jou!

Het fijne is, dat je vanaf nu in de webshop direct de prijs ziet van de hanger in combinatie met het rubberen collier en wat de prijs is als je hem met het slangencollier bestelt. En… nu kan je jouw Dot Art hanger ook direct na ontvangst al dragen!

Met een simpele klik op deze link, krijg je een overzicht van alle beschikbare Dot Art hangers. Kijk welke hanger er bij jou past en bestel hem snel.

* Er is bewust gekozen voor een sterk collier van een hoogwaardige kwaliteit zilver

Dot Art hanger | Pretty Pink! | Kadotje | Kettinghanger | hanger inclusief collier | uniek sieraad | uniek kado | kado voor jezelf | kado voor je lief | kado voor een dierbare | kadotip | Creatief in 't Veld | Kado | Cadeau | Slangencollier | Rubberen collier | Sieradendoosje
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?