Herken jij het gevoel van een Bright Morning? ‘s Ochtends stap je je bed uit. Je doet de gordijnen open. De ochtendzon straalt naar binnen, buiten is het nog fris en jij voelt je héérlijk! Zulke ochtenden en dat gevoel vind ik echt enorm fijn! Dat zijn van die dagen waarop je direct een bruisende energie door je heen voelt stromen. Een dag waarop je voor je gevoel alles aan kan, om naar buiten te gaan en in het zonnetje te zitten. Een dag om volop te genieten van lekker eten, een terrasje en samenzijn met de mensen waar je van houdt.

Nu de lente vordert, het weer steeds mooier wordt, wordt de kans op zo’n Bright Morning steeds groter!

Eén van de nieuwste Dot Art kettingen geeft mij datzelfde gevoel, die zelfde, heerlijke, frisse ochtendenergie. Daarom heb ik hem ook Bright Morning genoemd. Bij iedere Dot Art ketting die ik creëer, heb ik een goed gevoel. Dít is er echter zo één waar ik verliefd op ben geworden! Ik weet dan ook zeker, dat degene die deze ketting mag gaan dragen, Bright Morning met veel plezier en een positief gevoel zal dragen.

Ben je ook opslag verliefd geworden? Of wil jij Bright Morning aan een bijzondere vrouw kado geven? Door op deze link te klikken, wordt je doorgeleid naar de webshop, waar je meer foto’s en informatie van deze ketting kunt bekijken en hem kunt bestellen.

Alle Dot Art kettingen

Ben je benieuwd naar de andere (nieuwe) Dot Art kettingen, klik dan hier. Vanaf € 39,95 heb je al zo’n mooie Dot Art hanger inclusief een zwart stoer, rubberen collier. Geef jij de voorkeur aan een soepel, echt zilveren slangencollier? Dat kan! Ga dan in de webshop naar jouw favoriete Dot Art ketting. Klik daar bij Kettingopties op: “Een optie kiezen” en selecteer: “Met zilveren slangencollier 42 cm” en je ziet direct de bijpassende prijs verschijnen.

Ik wens je een heerlijke ochtend en dag toe!

Sigrid

Dot Art ketting | Bright Morning | Uniek sieraad | Dot Paint gift | Dot Art kettinghanger | Sieraad | Sieradendoosjes | Slangencollier | Kadotje | Creatief in 't Veld
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?