Met veel plezier kan ik zeggen: ” De workshops gaan weer beginnen! ”

Kan jij na al die tijd, dat de kinderen zoveel thuisles kregen, wel weer wat ME-time gebruiken? Wil jij weer eens wat leuks met je vriendinnen of jouw team ondernemen? Hen LIVE ontmoeten, niet online? Heb jij ook al een hele tijd uitgekeken naar een workshop Dot Painting? Ga dan voor informatie over de workshops, de data, de locaties, etc. in de menubalk naar het kopje Agenda onder Workshops Dot Painting. Of klik simpelweg op de link: Agenda en meld je aan.

Workshops ‘Dotten in ‘t Veld’

Nu het zonnetje er weer is en de temperatuur aangenaam is, staan er ook weer een aantal workshops ‘Dotten in ‘t Veld’ – ofwel in de buitenlucht – in de planning. Deze worden gehouden in een prachtige boomgaard, waar je vanzelf tot rust komt! Natuurlijk ‘bestel’ ik voor zulke dagen lekker weer. Maar mochten de weersomstandigheden het voor die dag toch laten afweten, dan wordt de workshop verplaatst naar de gezellige binnenlocatie in het centrum van Schoonhoven.

Eerste aanmeldingen zijn er al

Voor woensdagavond 14 juli hebben de eerste dames zich al aangemeld voor de Basis workshop Mandala Dot Painting. Bestel nu ook jouw workshop direct in de webshop of meld je aan via het aanmeldingsformulier op de pagina van de gewenste workshop:

Basis workshop Mandala Dot Painting
Themaworkshop: De Liefdevolle Boodschap van je Hart

Ik heb er al heel veel zin in om jullie straks welkom te mogen heten!

Hartelijke groeten,
Sigrid

P.S. Wil je samen met je vriendinnen, je zus, moeder of buurvrouw komen dotten? Je kunt haar/hen eenvoudig hierover informeren door op één van onderstaande symbolen te klikken en dit bericht te delen via Facebook, Twitter, Pinterest of mail.

Reviews
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?