Wil jij ontspannen me-time inplannen voor deze zomer?

De Workshopdata voor augustus en september 2021 zijn bekend! Ook voor deze maanden zijn er weer data geprikt voor onze Dot Painting workshops. ‘De Basis’ workshop en de  themaworkshop ‘De Liefdevolle Boodschap van je Hart’ staan natuurlijk weer op de agenda. Dus of je nu gewoon een gezellig uitje wil of juist even bewust een moment voor jezelf wil nemen om stil te staan bij wat het is, dat jij nodig hebt om beter in je vel te gaan zitten, beide is mogelijk.

Nieuw

Er is een nieuwe, eenmalige workshop bij gekomen! De ‘Dromenvanger dotten’ workshop! Hierbij ga je, nadat je de basistechniek van Dot Painting onder de knie hebt gekregen, op een super gave houten dromenvanger dotten, zodat je die mooi gedotpainte dromenvanger in je huis kunt hangen! Volgens de legende hoort hij boven je bed te hangen of voor het raam, zodat hij je kan helpen slechte dromen tegen te houden en de goede dromen door te laten.
Bij groot succes zal deze workshop met enige regelmaat terugkeren op de agenda.

Dotten in ‘t Veld

Omdat we bij Creatief in ‘t Veld houden van dotten in de buitenlucht, staan er wederom een aantal workshops staan tussen voor op de locatie in de prachtige boomgaard De Lekbongerd. We duimen dus voor goede weersomstandigheden, zodat we ook in de maanden augustus en september weer een aantal keer kunnen gaan Dotten in ‘t Veld.
Mocht het weer het niet toelaten, dan verplaatsen we de workshop naar de gezellige, net opnieuw ingerichte binnenlocatie in het hart van Schoonhoven: De Oude Apotheek.

Wil je meer weten over de verschillende workshops die er zijn? Klik dan op deze link of ga naar de pagina Workshops Dot Painting.

Wil je direct naar het complete overzicht van de beschikbare data en workshops? Klik dan op deze link naar onze WorkshopsWebshop. Dit is ook de makkelijkste plek om je via het inschrijfformulier aan te melden voor een specifieke workshop. Je kunt hier ook de workshop direct boeken en met iDeal betalen, zodat je gelijk zeker bent van een plekje!*

Tot ziens bij één van onze workshops!

 

*Minimaal aantal deelnemers is 2 personen

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?