Dromenvangers gedot

Wat was het gezellig afgelopen zaterdag, 4 september, bij het Dromenvanger Dotten in ’n Boomgaard! Dit keer waren we met z’n drietjes en waren het bekenden van mij: mijn zus en een heel goede vriendin.

Bij aanvang was het nog behoorlijk fris en bewolkt. Maar we waren goed voorbereid met een extra jasje en warme plaids voor over de blote (het beloofde immers een warme, zomerse dag te worden) benen. Het duurde eventjes, maar na een tijdje kwam de zon dan toch door!

Ondertussen hadden de dames al goed kunnen oefenen met dotten. In het begin nog wat onzeker en onwennig, maar tegen de tijd dat ze op de dromenvangers gingen dotten, hadden ze de techniek aardig in de vingers. En zeg nou zelf, zijn ze niet gaaf geworden?

Waar ze beiden in eerste instantie van plan waren om enkel het midden te dotten, heeft mijn zus toch besloten thuis de dromenvanger verder te gaan dotten. Het was ook leuk om te zien, dat hoewel zij zich allebei niet echt als creatief zien, zij beiden na afloop verrast en trots waren, dat zij zulke mooie mandala’s gedot hebben!

Ik kan dus wel zeggen, dat het wederom een geslaagde workshop was en daar ben ik dankbaar voor.

Woensdagavond 15 september is de eerstvolgende basisworkshop. Deze vindt plaats in De Oude Apotheek in het hartje van Schoonhoven en op 30 september hopen we nog één keertje in ’t Veld te gaan dotten.
Daarna verhuizen we de workshops naar binnen, waar het comfortabel en warm is. En dat komt goed uit, want 23 oktober gaan we bij de Liefdevolle Boodschap van je Hart kijken hoe we beter voor onszelf kunnen zorgen. Dan laten we even alle zorgen en spanning los en focussen we ons alleen maar op het leren dotten en wat wij onszelf mogen gunnen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?