“Een foto van een kerstboom! Nu?! Het is eindelijk weer een paar dagen volop zomer!” hoor ik je denken. Ja, ik weet het, ik ben er vroeg bij. Maar niet zo vroeg als toen in nog bij een importeur in decoratie- en kerstartikelen werkte. Daar liepen we 13 maanden op de Kerst vooruit.

Dus toen ik dinsdag in het tuincentrum liep, waar onze oudste dochter werkt, en daar de kerstafdeling al voor een deel klaar zag staan, kon ik het niet laten. Ik moest er even doorheen lopen en alvast de kerstsfeer opsnuiven! Daar zag ik toen ook deze gave, houten kerstboom staan. Ik was gelijk verkocht en heb er een aantal meegenomen.

Eind november kan je dan meedoen aan de workshop ‘Kerstboom dotten’ en je eigen sfeervolle kerstdecoratie voor thuis maken of om iemand kado te doen. We gaan er dan samen een gezellige workshop van maken, zodat we alvast in de kerstsfeer kunnen komen.

Maar zover is het nog niet! Nu ga ik ze eerst preparen en zelf een voorbeeld dotten om te kunnen fotograferen voor op de site. In oktober zal de workshop op de agenda en in de webshop worden gezet, zodat je je hiervoor kan aanmelden. Tegen die tijd laat ik het jullie weten.

Eerst nog lekker genieten van het zonnetje!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?