Al eerder hebben we hier op de site vermeld, dat de binnenlocatie die wij in Schoonhoven huurden voor onze Dot Painting workshops verkocht zou gaan worden. Nu hebben we goed nieuws! We hebben een leuke binnenlocatie gevonden in het centrum van een ander leuk vestingstadje:  IJsselstein, vlakbij Utrecht.
Er gaan dus weer nieuwe workshops ingepland worden. Je kunt je al inschrijven voor de allereerste workshop van 2022 op deze nieuwe locatie. Op 26 maart beginnen we met “De Basis” workshop. De eerste twee personen hebben zich inmiddels al aangemeld.
Wil jij je ook aanmelden? Onze WorkshopsWebshop is de makkelijkste plek om je voor een specifieke workshop aan te melden. Je kunt je via het inschrijfformulier aanmelden of de workshop direct boeken en met iDeal betalen. Zodra je betaald hebt, ben je gelijk zeker van een plekje!*
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

*Minimaal aantal deelnemers is 5 personen

Dot Painting workshoplocatie | 26 maart 2022 | Creatief in 't Veld | Nieuwe binnenlocatie is gevonden!
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

©2022 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?