Alleen al bij het zien van de foto’s van deze workshop of van een andere workshop die ik heb mogen geven, voel ik weer een glimlach op mijn gezicht komen. Wat ben ik dankbaar, dat ik anderen mag laten ervaren hoe leuk en ontspannen Dot Painting is en om te zien hoe ze langzaam van hun hoofd naar hun hart zakken.

Tijdens een workshop Dot Painting leer je niet alleen dotten. Voor sommigen is het ook een ervaring in het loslaten van perfectionisme. Ook tijdens deze workshop ‘worstelde’ er één van de dames in het begin met dat het anders liep, dan ze voor ogen had. Maar doordat ze toch gewoon door ging met dotten, kon ze het beeld dat ze voor ogen had steeds beter loslaten en een nieuw ontwerp uit haarzelf laten ontstaan. Ze heeft zó de smaak te pakken gekregen, dat ze thuis verder gegaan is met haar creatie en er helemaal tevreden over was.

Eén van de andere dames, die zich voor deze InCompany Dot Painting Workshop had aangemeld en moeilijk stil kan zitten, had nooit gedacht dat ze de rust zou kunnen vinden om helemaal op te gaan in het dotten. Toch was dat wat er met haar gebeurde! Ook zij is thuis nog lekker verder gaan dotten.

Als ik dat soort ervaringen teruggekoppeld krijg, ben ik extra dankbaar dat Dot Painting op mijn pad is gekomen.

Bezoek onze Facebook– of Instagram-pagina voor meer foto’s van deze workshop en eerdere workshops.

Wil jij ook zo’n leuke InCompany Dot Painting Workshop organiseren? Stuur dan een mail en vermeld daarin jouw telefoonnummer. Dan neem ik contact met je op.

Dot Painting workshop | perfectionisme loslaten | dankbaar | rust vinden | creatief bezig zijn | creëren uit je binnenste
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?