Goed nieuws, vanaf nu bieden wij de nieuwe workshop “Stippen op Servies” aan! Vrijdagmiddag, 19 mei, aan het begin van het lange Pinksterweekend trappen wij af op onze nieuwe locatie in Woerden. Een lekkere manier om jouw lange weekend goed en ontspannen te beginnen 😉

Bij Stippen op Servies leer je hoe je kant & klaar, geglazuurd servies kunt versieren met stippen! Zo kan je nieuw servies opleuken, maar ook tweedehands servies een nieuw leven schenken. Laat je leiden door jouw gevoel, bestippel het servies op speelse wijze of breng er een mooi patroon op aan met behulp van één van de sjablonen. Het resultaat zal je zeker verrassen! Gebruik jouw servies om bijvoorbeeld koekjes op te presenteren als je visite hebt, geef het iemand persoonlijk kado of zet het in een mooie vitrinekast. Je zult er veel plezier van hebben.

Deze workshop is leuk om samen met je vriendinnen, buurtjes, familie of collega’s te doen. Stippen op Servies is ook echt een aanrader voor een teamuitje of een vrijgezellendag. In het laatste geval kunnen jullie ieder bijvoorbeeld een bordje voor de bruid maken. Maar mocht je alleen zijn, dan is dat ook geen punt. Je kunt dan gewoon aanschuiven bij de anderen.

Wacht dus niet langer en meld je aan voor deze leuke, nieuwe workshop en dan hoop ik jou 19 mei te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,
Sigrid

workshop stippen | stippen op servies | dotten op servies | stippen | stippen op porselein
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?