Met heel veel enthousiasme kondig ik jullie een superleuke, nieuwe workshop aan: “Stippen op Biscuit“! Op zaterdagmiddag, 10 juni, is het zover. Dan gaan we op onze locatie in Woerden deze bijzondere manier van Dot Painting voor de eerste keer ervaren!

Waar je bij Stippen op Servies op geglazuurd serviesgoed gaat stippen, ga je bij Stippen op Biscuit op ongeglazuurd servies stippen. Dat heeft een aantal voordelen, die ik je graag verder toelicht.

Ik kan je wel alvast verklappen, dat het enorm leuk is om de transformatie te ervaren, die jouw biscuit doormaakt!

Je kunt je samen met vriendinnen, familie of collega’s aanmelden voor Stippen op Biscuit of individueel en aanschuiven bij anderen. Maar het is ook echt een aanrader voor als je iets te vieren hebt of bij een bepaalde gebeurtenis stil wil staan. In dat geval kan je contact met mij opnemen om de mogelijkheden voor een privéworkshop te bespreken.

Ik nodig je uit om hier verder te lezen en zie er naar uit om jou 10 juni 2023 welkom te mogen heten bij Stippen op Biscuit.

Hartelijke groeten,
Sigrid

workshop stippen op ongeglazuurd servies| stippen op servies | dotten op ongeglazuurd servies | stippen | stippen op ongeglazuurd servies | stippen op biscuit | dotten biscuit | Biscuit Dot Painting | je eigen servies maken | je eigen servies dotten | 30 jaar | 50 jaar | afscheidsfeest | jubileum | 25-jarig huwelijk | vrijgezellenfeest | teamuitje
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?