We zijn allemaal weleens druk en gestrest. Gelukkig betekent dat niet gelijk, dat je een burn-out hebt.

Een burn-out ontstaat pas als een stressvolle situatie lang aanhoudt en is veel ingrijpender dan gewoon even wat moe zijn. Je emmer zit dan niet alleen vol, maar loopt echt over. Waar je normaal gesproken nog wel wat veerkracht ervaart, is bij een burn-out je ineens alles te veel. Alleen al als je denkt aan werken, iets moeten regelen of voor iemand moeten zorgen kan het angstzweet je uitbreken, krijg je het benauwd of raak je compleet van de kaart. Je laadt ook niet zomaar weer op van leuke dingen doen of even helemaal niets doen. Je lijf is compleet uitgeput, opgebrand en heeft dringend behoefte aan rust en jouw luisterende oor.

Want lange tijd heb je steeds klaar gestaan voor anderen. Of dat dat nu was, omdat je vond dat dat moest, van je verwacht werd of dat jij dat gewoon graag wilde. Steeds heb je gehoor gegeven aan wat een ander nodig heeft. Je bent hierbij aan jouw eigen behoeften en grenzen voorbijgegaan. De burn-out is een signaal van jouw lichaam en geest, dat het nu tijd is om goed voor jezelf te zorgen, jouzelf op nummer 1 te zetten en te luisteren naar waar JIJ behoefte aan hebt.

Tijdens de workshop Stip aan de Horizon wil ik jou laten ervaren, hoe ontspannend Dot Painting is. Dot voor dot, stip voor stip laat je de drukte in je hoofd los, vertraag je en kom je dichter bij jezelf. Daarnaast krijg je wat simpele tips, die je thuis kunt toepassen als je merkt, dat je wat overprikkeld of weer in de stress-modus raakt.

Deze workshop is speciaal bedoel voor mensen, die tegen een burn-out aan zitten of hiervan herstellende zijn. Om de hoeveelheid prikkels tijdens de workshop te beperken, is er maar voor 2 tot 5 personen plek. De workshop duurt circa 2 uur. Dat lijkt misschien lang, maar wees gerust. We zullen regelmatig even pauzeren en zo kan je echt goed ervaren hoe ontspannend Dot Painting is.

De workshop is op 17 augustus in een prachtige, ontspannende boomgaard in Schoonhoven.

Voel jij de behoefte om hieraan mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefintveld.nl. Dan zet ik je alvast op de wachtlijst.

vertragen | uitjehoofd | kom dichter bij jezelf | ontspan met Dot Painting | opgebrand | uitgeput | burn-outherstel | burn-outpreventie | Dot Painting workshop | ontspannende workshop | stippen is leuk! | Stip aan de Horizon
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?