Voor 1 juni had een groepje van 7 zussen en vriendinnen deze privégroepsworkshop geboekt als alternatief voor een babyshower. Ze hadden daarmee niet alleen de primeur van de OzOriginal Dot Painting workshop, maar we trapten hiermee ook gelijk het zomerseizoen van Dotten in ‘t Veld 2024 af. En wat een geluk hadden we! Want na al die nattigheid van de afgelopen maanden hadden we een hele, droge dag in de boomgaard 🙏

Nadat ik de dames wat over de Aboriginals verteld had, ze door Aboriginal Dot Art waren geïnspireerd en met dotten geoefend hadden, gingen ze voortvarend aan de slag. ‘t Was leuk om te zien hoe de één de wat traditionelere Aboriginal-kleuren gebruikte en de ander juist lekker pittige kleuren. Er werden ook kleuren met elkaar uitgewisseld, zodat ze een breder kleurenpallet konden gebruiken.

Tijdens het dotten was er ruimte voor een gezellig gesprek, gelach en af en toe werd er ook per ongeluk een afdruk van de verf op een hand of pols gemaakt. Voor de zwangere dame van ‘t gezelschap hadden de dames zelf een speciale taart, wat kado’s en voorspellingskaarten meegenomen, waarop ieder wat vragen over de baby kon beantwoorden.

Ieder dotte haar eigen ‘verhaal’. De zwangere dame heeft een schattige Nijntje-OzOriginal gemaakt. Een andere dame wilde haar huisnummer in haar OzOriginal verwerken en weer een ander ‘zette haar hoofd uit’ en heeft zich volledig door haar gevoel laten leiden. Het leverde een heel divers resultaat op. Zeven dames en echt zeven compleet verschillende canvassen. Super leuk om te zien!

Ik heb ervan genoten en als ik na afloop dan ook nog zo’n positieve review lees als deze, dan ben ik enorm dankbaar dat Dot Painting en Natashja van Ginkel ✝️ op mijn pad zijn gekomen.

I love to spread JOY & RELAXATION 💕

” Wat een fantastische workshop was dit! We hebben er van genoten. Bedankt voor je uitleg en gezelligheid. “

P.S. Er is nog plek voor de open workshop OzOriginal Dot Painting op 15 juni 2024.

Aboriginal Dot Painting workshop | OzOriginal Dot Painting workshop | ontspannende workshop | workshop in de stijl van de Aboriginals | workshop stippen | leuke groepsworkshop | vrij dotten
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?