Binnenkort op de agenda

Hieronder staan de workshops, die binnenkort op de agenda staan* en waarvoor je je kunt inschrijven. Je kunt kiezen uit ‘de Basis’ workshop of één van de andere (thema)workshops. Lees hier meer over themaworkshops.

Per workshop staat er hieronder een korte inleidende tekst. Wil je meer over een workshop weten? Klik dan op de button ‘Bekijk workshop’ voor de omschrijving van de workshop en praktische informatie te zien, zoals de prijs en locatie.

* Als er sprake is van aangescherpte regels, dan zijn de RIVM-richtlijnen bepalend voor het maximum aantal deelnemers.

De zomerworkshops – Dotten in ‘t Veld!

Hieronder tref je de data voor zomerworkshops in de prachtige boomgaard in Schoonhoven! Naast de opkomende workshops op onze binnenlocatie in IJsselstein, kan je je vanaf nu al inschrijven voor de eerste workshop op onze heerlijke buitenlocatie.

Blokkeer de data alvast in jouw agenda!

  • Juni: vrijdag 24 juni – Kettinghanger dotten
  • Juli: zaterdag 9 en donderdag 28 juli
  • Augustus: vrijdag 19 augustus
  • September: zaterdag 2 (onder voorbehoud) en donderdag 15 september

Wil je op de hoogte gehouden worden van de workshopdata? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, die ontvang je dan circa 4x per jaar of je kan ons volgen op Instagram of Facebook.

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

©2022 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?