De 1e workshop van 2024 is alweer een feit! Het was een leuke privégroep dames, bestaande uit een mix van familieleden en collega’s, die graag wilden leren Stippen op Biscuit. Ieder heeft in haar eigen stijl een biscuitbord van een stippenpatroon voorzien. Binnenkort kan je op Facebook en Instagram zien hoe de workshop verlopen is.

Ik wil iedereen die gereageerd heeft op mijn vraag en haar voorkeursworkshop(s) heeft doorgegeven hartelijk danken. Bij het maken van de nieuwe workshopplanning heb ik daar zo goed mogelijk rekening mee gehouden.
Voor wie geïnteresseerd is in een workshop rondom het thema burn-out & ontspanning, deze workshop is nu in de maak en zal later dit jaar op de agenda komen te staan.

Hieronder vind je de eerstvolgende workshopdata.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hieronder dan aan voor de nieuwsbrief en voeg info@creatiefintveld.nl toe aan jouw veilige mailadressen. Je krijgt dan circa 4x per jaar een update met de opkomende workshops en de laatste nieuwtjes. Wil je vaker op de hoogte gehouden worden, volg mij dan op Instagram en/of Facebook.

Privégroepsworkshop

Kan je niet op één van deze data, maar heb je wel een leuk groepje geïnteresseerden? Neem dan contact met mij op. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een privégroepsworkshop.

Privégroepworkshop

Kan je niet op één van deze data, maar heb je wel een leuk groepje geïnteresseerden van 4 personen of meer? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kunnen we kijken naar de mogelijkheden van een privégroepworkshop.

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Mail mij dan jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje / inCompany-workshop

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

Ook een inCompany-workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals je op Instagram en Facebook kunt zien. Stuur een mailtje naar info@creatiefintveld.nl met wat informatie over jullie bedrijf, locatie en het aantal geïnteresseerden en jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?