Ik ben dankbaar dat er zoveel animo is voor de Dotten-in-‘t-Veld-workshops ofwel de zomerworkshops in de boomgaard van Schoonhoven! Momenteel is er nog slecht één plekje vrij voor de Basis workshop op 13 juli. Wil je daar graag bij zijn, grijp dan nu je kans.

Helaas heb ik wegens de aanhoudende natheid moeten besluiten de OzOriginal workshop (in de stijl van de Aboriginals) te verschuiven. Deze zal waarschijnlijk in de maand september gegeven worden. Er zijn nog plekjes vrij voor deze workshop. Ben je daarin geïnteresseerd, houd dan zeker deze website in de gaten. Ik verwacht hier eind juli/eerste helft augustus meer over te kunnen zeggen.

17 augustus staat gereserveerd voor de workshop die in het teken staat van dotten ter preventie of bij herstel van een burn-out. Ben jij geïnteresseerd in deze workshop en wil jij alvast op de wachtlijst gezet worden, stuur mij dan een mailtje. Voor deze workshop wordt de groepsgrootte aangepast naar maximaal 4 à 5 personen om overprikkeling te voorkomen.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hieronder dan aan voor de nieuwsbrief en voeg info@creatiefintveld.nl toe aan jouw veilige mailadressen. Je krijgt dan circa 4x per jaar een update met de opkomende workshops en de laatste nieuwtjes. Wil je vaker op de hoogte gehouden worden, volg mij dan op Instagram en/of Facebook.

Privégroepsworkshop

Kan je niet op één van deze data, maar heb je wel een leuk groepje geïnteresseerden? Neem dan contact met mij op. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een privégroepsworkshop.

Privégroepworkshop

Kan je niet op één van deze data, maar heb je wel een leuk groepje geïnteresseerden van 4 personen of meer? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kunnen we kijken naar de mogelijkheden van een privégroepworkshop.

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Mail mij dan jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje / inCompany-workshop

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

Ook een inCompany-workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals je op Instagram en Facebook kunt zien. Stuur een mailtje naar info@creatiefintveld.nl met wat informatie over jullie bedrijf, locatie en het aantal geïnteresseerden en jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?