Binnenkort op de agenda

Hieronder staan de workshops, die binnenkort op de agenda staan* en waarvoor je je kunt inschrijven. Je kunt kiezen uit ‘de Basis’ workshop of één van de themaworkshops. Momenteel is er nog maar één themaworkshop, maar er zijn al ideeën voor een tweede themaworkshop. Lees hier meer over themaworkshops.

Per workshop staat er hieronder een korte inleidende tekst. Wil je meer over een workshop weten? Klik dan op de button ‘Bekijk workshop’ voor de omschrijving van de workshop en praktische informatie te zien, zoals de prijs en locatie.

 

*Hoeveel deelnemers er daadwerkelijk mee kunnen doen, is afhankelijk van de RIVM-richtlijnen.

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

©2021 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?