Met veel plezier kan ik vertellen, dat er in mei en juni twee nieuwe workshops op de agenda staan! Deze workshops worden in de gezellige studio in Woerden, dichtbij Utrecht, gehouden.

Na deze workshops gaan we weer Dotten in ‘t Veld ofwel in een prachtige boomgaard in Schoonhoven. Deze data voor de maanden juli en augustus zijn nu bekend: zaterdag 1 juli, 5 augustus en 26 augustus. Al deze workshops kan je hier bekijken.

De eerstvolgende 4 workshops, waar je je voor kunt inschrijven, zijn:

Privégroepworkshop

Kan je niet op één van deze data, maar heb je wel een leuk groepje geïnteresseerden van 4 personen of meer? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we kunnen we kijken naar de mogelijkheden van een privégroepworkshop.

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Mail mij dan jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje / inCompany-workshop

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

Ook een inCompany-workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals je op Instagram en Facebook kunt zien. Stuur een mailtje naar info@creatiefintveld.nl met wat informatie over jullie bedrijf, locatie en het aantal geïnteresseerden en jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

©2023 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?