Binnenkort op de agenda

Hieronder staan de workshops, die binnenkort op de agenda staan* en waarvoor je je kunt inschrijven.

Per workshop staat er hieronder een korte inleidende tekst. Wil je meer over een workshop weten? Klik dan op de button ‘Bekijk workshop’ voor de omschrijving van de workshop en praktische informatie te zien, zoals de prijs en locatie.

* Als er sprake is van aangescherpte regels, dan zijn de RIVM-richtlijnen bepalend voor het maximum aantal deelnemers.

Dotten in de boomgaard

Voor dit jaar wordt er nog één keer een workshop in de boomgaard georganiseerd. Hiervoor kan je je nu inschrijven:

    • donderdag 15 september – Dot Painting XL   (bijv. 1 grote dromenvanger of 2 kleinere ondergrondjes)

Help zoeken naar onze nieuwe binnenlocatie en ontvang een beloning!!

Helaas krijgt de binnenlocatie, die we in IJsselstein huurden een nieuwe bestemming. Hierdoor kunnen er momenteel voor het najaar nog geen nieuwe workshops ingepland worden.

Ken jij een leuke locatie in de regio Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, die tegen een schappelijke prijs voor workshops gehuurd kan worden en waar men flexibel is? Geef dan per mail de naam en/of website van de locatie door, bij voorkeur met één of meerdere foto’s erbij.

Draag jij de winnende binnenlocatie aan? Dan krijg je voor 1 persoon 30% korting op deelname aan één van onze workshops!

Workshop op jouw locatie

Heb je een groepje met wie je samen wil gaan dotten en heb je ook een locatie waar dat kan, stuur mij dan een mailtje. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Altijd op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen, workshops en KaDotjes? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, die ontvang je dan circa 4x per jaar of je kan ons volgen op Instagram of Facebook.

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje / inCompany-workshop

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

Ook een inCompany-workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals je op Instagram en Facebook kunt zien. Stuur een mailtje naar info@creatiefintveld.nl met wat informatie over jullie bedrijf, locatie en het aantal geïnteresseerden en jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

©2022 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?