Binnenkort op de agenda

Yes!! We hebben weer een binnenlocatie voor onze workshops en wel in de mooie vestingsstad Woerden. Het is een fijne en gezellige studio.

Hieronder vind je de workshop(s), waarvoor je je nu kunt inschrijven. 18 Februari is de eerste mogelijkheid en binnenkort volgen er nog meer data. Of je nu alleen bent of samen met anderen wil komen dotten, je bent van harte welkom!

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Neem dan contact met mij op door een mail te sturen met daarin jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alpen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Trouwen & Vrijgezellendag

Heb jij een speciale gelegenheid waarbij je graag een workshop dot painting wil boeken, zoals een een vrijgezellendag of ga je in de bruidsmodezaak in Schoonhoven voor een bruidsjurk shoppen? Vul dan het aanmeldformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen over de mogelijkheden, die er zijn of om de vrijgezellendagworkshop of de ‘Bruidsjurk shoppen, daarna Dotten’ workshop in te plannen.

Teamuitje / inCompany-workshop

Ga jij een teamuitje organiseren? Dan is ‘de Basis’ workshop dé workshop voor jullie! Mocht je het nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een lunch, neem dan per mail contact met mij op. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij jou op terug.

Ook een inCompany-workshop behoort tot de mogelijkheden, zoals je op Instagram en Facebook kunt zien. Stuur een mailtje naar info@creatiefintveld.nl met wat informatie over jullie bedrijf, locatie en het aantal geïnteresseerden en jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

©2023 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?