Speciale aanbieding

Als je je aanmeldt met 2 personen, dan genieten jullie ieder van 10% korting!!

Kerstworkshop Dot Painting

Voor wie ?

Kijken jij en je vriendinnen ook zo uit naar de Kerst, het gezellig samenzijn en de feestelijke sfeer in huis? Met de workshop ‘Kerstworkshop Dot Painting’ kunnen jullie alvast een voorproefje op de Kerst nemen én hebben jullie ook gelijk een gezellig uitje samen.
Of misschien heb jij zin in een creatief uitje, wil je een nieuwe hobby en schuif je graag bij anderen aan om te leren Dot Painten.

Dot Painting is een heel ontspannen bezigheid, makkelijk om te leren en een leuke activiteit om samen te doen. Er is geen schilderervaring voor nodig en ieder kan op eigen tempo (leren) dotten. Je zult merken, dat Dot Painting je hoofd leeg maakt en jou helpt alle stress en maar ook de drukte rondom de kerstvoorbereidingen los te laten.

Wat kan je bij deze workshop verwachten ?

Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.

Ben jij nog niet bekend met Dot Painting, dan leer ik je de basisbeginselen van Dot Painting. Ik laat je zien met welke materialen je kunt dotten en leg je op rustige wijze de techniek uit. Je leert hoe je mooie, volle en gelijkmatige dots kunt maken en hoe je een mandala opbouwt.

Je krijgt ruim de tijd om de techniek eerst te oefenen en in de vingers te krijgen. Daarna kan je kiezen waarop jij wil gaan dotten: een kerstboom of een ster. Er zijn verschillende maten houten sterren om uit te kiezen. Ter inspiratie liggen er voldoende dot-voorbeelden op tafel.

Er zijn ook grote kerstondergronden om op te dotten, dus gevorderden kunnen gewoon lekker gelijk met dotten beginnen.

Om jouw kerstboom echt een kerstuitstraling te geven, kan je naast de verschillende basiskleuren ook kiezen uit een aantal kleuren metallic verf. Je kunt jouw kerstboom of ster voor jezelf dotten om jouw huis gezellig aan te kleden. Je kunt er ook voor kiezen om hem voor iemand anders te dotten en met Kerst kado te geven. Beide mogelijkheden zijn leuk!

Mocht je jouw kerst-item niet tijdens de workshop afkrijgen, dan geeft dat niet. Je krijgt de potjes verf en één basis-tool mee naar huis en doet voldoende dot-ervaring op om thuis zelfstandig verder te kunnen dotten.

Tijdens de workshop word je voorzien van koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers. Aan het eind krijg je een goodiebag mee naar huis, kan je terugkijken op een leuke ervaring en heb je er wellicht een nieuwe hobby bij!

Meld je aan of tip iemand!

MELD JE AAN

Praktische informatie :

Maximaal aantal deelnemers: 6

Deze ca. 3 uur durende workshop kost € 55,55 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Verf & oefenmateriaal
  • Gebruik van dot art tools
  • Starttool en 4 verfcontainers, die je mee naar huis krijgt
  • Ondergrond: houten kerstboom of ster
  • Koffie, thee, warme chocolademelk
  • Wat lekkers
  • Goodiebag

Locatie: Woerden
Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom en de workshop begint rond 13.15 uur.

Wil je met meer dan 6 personen deze workshop boeken? Neem dan alsjeblieft contact op via info@creatiefintveld.nl 

Dot Painting workshop | workshop op locatie | Kerstboom dotten | Kerstdecoratie dotten | stippen

Klik hier om de reviews te lezen…

Maak je eigen kerst-item of geef hem kado!

SCHRIJF JE IN

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?