Voor wie ?

Herken jij dit? In het dagelijks leven ben je vaak zo druk, dat je jezelf amper de tijd gunt om te voelen wat er echt in jezelf speelt, waar je behoefte aan hebt en wat je eigenlijk willen zeggen of doen. Daarbij leg je de lat voor jezelf hoog, want het liefst voldoe je aan het perfecte plaatje van de liefdevolle ouder, de ideale echtgenot(e), werknemer, etc. Hierdoor vind je het moeilijk om je eigen tekortkomingen te accepteren. Dus draaf je maar door zonder jezelf een pauze te gunnen of eens een keer ‘nee’ te zeggen.

Op de langere termijn kunnen er zich hierdoor allerlei lichamelijke en/of mentale klachten voordoen, zoals een burn-out of een depressie. Of misschien heb jij dit al ervaren? Het is daarom enorm belangrijk, dat wij goed voor onszelf zorgen, luisteren naar wat er in ons hart leeft en daar gehoor aan geven.

Met de themaworkshop “De liefdevolle boodschap van jouw hart” laten we thuis even de boel de boel en zakken we uit het hoofd in het hart. Je wordt uitgenodigd om in een veilig veld van liefdevolle energie verbinding te maken met jouw hart en haar wijsheid om zo de voor jou unieke boodschap van zelfliefde te ontdekken.

Dot Painting workshop | Hart | Liefdevolle Boodschap van je Hart | Uit je hoofd in je Hart | ontspannende workshop | zelfliefde

Wat kan je bij deze workshop verwachten ?

We beginnen deze themaworkshop met uitleg over de materialen. Daarna laat ik je stap voor stap de basisbeginselen van dot painting zien en hoe je met glanzende, volle verfdruppels een mooie mandala kunt creëren.

Je krijgt ruim de tijd om eerst zelf hiermee op papier te oefenen en het in de vingers te krijgen. Op tafel liggen een aantal voorbeelden waar je je door kunt laten inspireren. Na een korte pauze, waarin je wat te drinken krijgt met wat lekkers erbij, gaan we een korte, geleide meditatie doen. In deze meditatie nodig ik je uit om op een diep niveau verbinding te maken met jouw hart, zodat je haar kunt vragen welke boodschap zij voor jou heeft uit liefde voor jouw gezondheid en welzijn.

Na afloop van de meditatie laat je deze liefdevolle boodschap verder in jouw systeem doorklinken. Al dottend breng je de energie van deze boodschap over op het mooie, stenen hart, dat jij mag gaan dot painten. Hierdoor zal je voortaan bij het zien van het door jou gedotte hart herinnerd worden aan de liefdevolle boodschap van jouw hart en aan het belang van vriendelijk en zacht zijn voor jezelf.

Meld je aan of tip iemand!

INSCHRIJVEN

Praktische informatie :

Deze 4 uur durende workshop kost € 70,00 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Verf & oefenmateriaal
    Tijdens de workshop kan je gebruik maken van mijn dot art tools. Als je thuis vaker wilt gaan dotten, kan je zo’n set bij mij aanschaffen.
  • Start tools en 4 verfcontainers, die je mee naar huis krijgt
  • Stenen hart van 10 cm als ondergrond
  • Thee, water en wat lekkers*
  • Goody bag

* Als de workshoplocatie in de boomgaard is, is er ook appelperensap, gekruid water en koffie

Locatie: Schoonhoven

Meld je aan of tip iemand!

INSCHRIJVEN
Liefdevolle boodschap

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?