Stippen op Servies

Ervaar samen met je vriendinnen, collega’s, buurtjes, zus, moeder en/of dochter hoe superleuk het is om servies te versieren en op te leuken! Bij deze workshop gebruiken we kant & klaar, geglazuurd servies. Je krijgt uitleg over deze vorm van Dot Painting en leert met behulp van wat handigheidjes hoe je zelf een mooi stippenpatroon kunt maken.

Voor wie ?

Of je nu op zoek ben naar een leuke workshop of een nieuwe hobby, Stippen op Servies is een vrolijke, ontspannen workshop en een gezellig, creatief uitje. Het is heel leuk om samen te doen en er later als een mooie herinnering op terug te kijken. Maar je kunt je ook individueel aanmelden of iemand deze workshop kado geven. In zo’n geval schuif je gewoon gezellig aan bij de anderen die komen Stippen.

Heb je al eens eerder een workshop Dot Painting gedaan? Dan is dit een leuke, aanvullende workshop. Het is namelijk echt een andere techniek van Dot Painting.

Wat kan je bij deze workshop verwachten ?

Ik laat je zien met welke materialen je kunt Stippen en leg je de techniek van Stippen op Servies uit. Met behulp van wat handigheidjes kan ik je helpen een begin van een ontwerp te maken en die verder op gevoel uitbreiden. Wil je liever een mooi patroon namaken? Dan kan je één van de sjablonen uitkiezen en die als leidraad gebruiken.

Je mag eerst rustig wat met deze techniek oefenen, voordat je op het servies gaat Stippen. Er is keuze uit verschillende, platte bordjes, waarop je gemakkelijk deze techniek kunt leren toepassen. Voor gevorderden zijn er ook wat andere items om uit te kiezen. Tijdens de workshop wordt je voorzien van koffie, thee en wat lekkernijen.

Aan het eind van de workshop krijg je uitleg mee naar huis over hoe lang het servies moet drogen en hoe je het kunt afbakken in jouw eigen oven. Na het afbakken kan je het bordje dan gaan gebruiken. Let wel, er wordt gezegd, dat de verf vaatwasserbestendig is, maar ik adviseer je om het toch met de hand af te wassen, zodat je langer van jouw mooie patroon kunt blijven genieten.

En hoe leuk is het dan om als je bezoek hebt koekjes te presenteren op jouw eigen gestipte bordje? Of zet jouw gestipte servies in een mooie vitrinekast! Hoe dan ook, het wordt vast en zeker een mooie blikvanger in jouw huis!

Samen of individueel, je bent van harte welkom!

INSCHRIJVEN

Praktische informatie :

Deze 2,5  à 3 uur durende workshop kost € 49,95 per persoon.

Dit is inclusief:

  • het gebruik van verf, tools en evt. sjablonen
  • Oefenmateriaal
  • 1 Stuks geglazuurd servies
  • Koffie, thee
  • Lekkers
  • Goodiebag met afbakinstructies

Locatie: Woerden
Je bent vanaf 13.20 uur van harte welkom en de workshop begint om 13.30 uur.

Wil je met meer dan 6 personen deze workshop boeken? Neem dan alsjeblieft contact op via info@creatiefintveld.nl 

(Bij onvoldoende animo behouden wij ons het recht voor de workshop naar een andere datum te verschuiven.)

Meld je aan of tip iemand!

INSCHRIJVEN
Stippen op servies | porseleinstippen | Servies dotten | Servies Dot Painting | workshop servies dotten | workshop stippen op servies | Dot Painting workshops

Klik hier om de reviews te lezen…

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?