BRUIDSJURK SHOPPEN,

DAARNA DOTTEN

Workshop

Voor wie ?

Ga je trouwen? Wat leuk en van harte gefeliciteerd! Dat betekent, dat je een bijzondere tijd tegemoet gaat. Samen met een paar mensen die jou na aan het hart liggen op stap gaan om jouw trouwjurk uit te zoeken, is er daar één van.

Ga jij je trouwjurk in de bruidsmodezaak in Schoonhoven uitzoeken of in de omgeving daarvan? Hoe leuk is het dan om van dat bijzondere uitstapje een hele, leuke dág te maken? Dat kan je doen door er een gezellige en creatieve workshop dot painting aan vast te plakken. Je hoeft er geen creatieveling voor te zijn of er schilderervaring voor te hebben. Dot painting, schilderen met verfdruppels, is gewoon heel leuk en ontspannen om te doen en iedereen kan het! Alles wat jullie moeten weten om een mooie, ronde  mandala-steen of hart te kunnen dotten, wordt stap voor stap uitgelegd.

Wil je jouw uitstapje nog verder aankleden en gezelliger maken, dan kan er een high tea verzorgd worden.

Bruidsjurk shoppen daarna dotten | Workshop dot painting | Schoonhoven | Taft & Tule | Zilverstad

Wat kan je bij deze workshop verwachten?

Bij ‘Bruidsjurk shoppen, daarna dotten’ boek je de workshop exclusief voor jou en je entourage. We spreken samen een tijdstip af, dat goed aansluit bij jouw afspraak in de bruidsmodezaak en je toch voldoende tijd geeft om op je gemak jouw ideale bruidsjurk te vinden.

Bij aankomst worden jullie verwelkomd met een feestelijk drankje met wat lekkers erbij om deze belangrijke stap richting jouw bruiloft te vieren. Tijdens deze workshop laat ik jullie zien met welke materialen je kunt dot painten. Ik leg jullie op rustige wijze stap voor stap de techniek uit en hoe jullie met glanzende, volle verfdruppels een mooie mandala kunt creëren.

Jullie krijgen ruim de tijd om de techniek te oefenen en in de vingers te krijgen. Daarna kunnen jullie kiezen of jullie op een ronde mandalasteen of een hart willen dotten. Er liggen ter inspiratie voldoende voorbeelden op tafel. Wie dat wil kan op gevoel gaan dotten.

Jullie worden voorzien van koffie, thee, water met fruit en kruiden of appel- & perensap* en wat lekkernijen. Aan het eind van de workshop gaan jullie ieder voorzien van een goody bag, jullie eigen creatie en een positief gevoel naar huis. Een leuke afsluiting aan een bijzondere dag!

Van een bijzonder uitstapje naar een bijzondere dág !

Praktische informatie:

Er zijn een aantal mogelijkheden voor deze workshop, die ik graag met jou doorspreek. De prijs van deze workshop hangt hierdoor af van jouw / jullie wensen. Onderstaande informatie is gebaseerd op de meest basic variant van deze workshop:

Workshop van minimaal 2,5 uur
Prijs: vanaf € 47,95 per persoon
Aantal personen: 3 tot 5 personen, inclusief bride to be 😊
Uit te breiden met High Tea
Data in overleg

Dit is inclusief:

 • Verf & oefenmateriaal
  Tijdens de workshop kan je gebruik maken van mijn dot art tools. Als je thuis vaker wilt gaan dotten, kan je zo’n set bij mij aanschaffen.
 • Start tools en 4 verfcontainers, die je mee naar huis krijgt
 • Mandala-steen of stenen hart van 10 cm als ondergrond
 • Koffie, thee, water met fruit en kruiden of appel- & perensap*
 • Lekkers
 • Goody bag

* Als de workshoplocatie in de boomgaard is

Locatie: Schoonhoven

Vrijgezellendagworkshop | Dotten voor de bruid | Bruidsjurk shoppen daarna dotten | high-tea | Schoonhoven

Ben je geïnteresseerd? Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, dat neem ik contact met je op.

Voor meer informatie en mogelijke data…

Meld je Aan!

Vul het onderstaand formulier in om je voor deze workshop aan te melden.

  Een workshop kado doen?

  KOOP EEN KADO BON!

  Andere workshops die interessant voor jou kunnen zijn…

   ©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

   Login met je gegevens

   Je gegevens vergeten?