Reviewbeleid

De reviews die je op deze site en/of de social media pagina’s van Creatief in ’t Veld aantreft, zijn allemaal oprechte reacties van klanten. Zij hebben deze review aan het eind van een workshop in een reviewboekje genoteerd, naderhand via rechtstreeks contact bijv. via mail of social media of na aanschaf en ontvangst van het KaDotje dat zij via de webshop besteld hebben.

Naamvermelding

Om zoveel mogelijk de privacy van de klanten van Creatief in ‘t Veld te waarborgen worden in principe op deze site enkel voornamen en evt. de eerste letter van een achternaam vermeld.

Indien klanten een review achterlaten in een reviewboekje, zijn zij in principe zelf verantwoordelijk voor het beschermen van hun identiteit en evt. contactgegevens. Er kunnen foto’s van het reviewboekje online geplaatst worden. Het is dus hun eigen keuze hoe zij de recensie afsluiten.

Beoordeling reviews

Door het grote enthousiasme waarmee klanten een recensie achterlaten, is het niet mogelijk om alle recensies op de site of social media pagina’s te vermelden. Er wordt dan ook een selectie gemaakt om toekomstige klanten een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van wat zij tijdens een workshop of van een KaDotje kunnen verwachten.

Reviews worden in principe letterlijk overgenomen. Eventuele spelfouten kunnen worden aangepast De inhoud van een recensie wordt echter nooit aangepast.

Mochten er beoordelingen geschreven worden, die niet respectvol zij, beledigend of discriminerend richting workshopdeelnemers of Creatief in ’t Veld, dan zal zo’n review niet geplaatst worden. Respect naar en begrip voor de medemens staan bij Creatief in ‘t Veld hoog in het vaandel. Onbetamelijk gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd. Dit geldt voor zowel tijdens als na afloop van de workshops.

Vrijwillig en ongesponserd

Alle reviews zijn vrijwillig en gratis afgegeven. Geen enkele klant heeft hiervoor een betaling of enige andere vorm van sponsoring voor ontvangen.

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?