Reviews cursisten en van mijn inspiratiebron

Regelmatig laten cursisten een leuke review achter. Dit zijn er een aantal:

 Top middag en voor herhaling!

Onwijs leuke, gezellige en leerzame middag gehad! Goede uitleg en je straalt echt rust uit. Dank ook voor het lekkere bananenbrood. Top middag en voor herhaling vatbaar!

Carla

Veel nieuwe dingen geleerd!

Super leuke en gezellige workshop gehad. Veel nieuwe dingen geleerd. Nu maar hopen dat het leuk uit de oven komt.

Greet

Super leuke workshop, Stippen op Biscuit!

… Goed uitgelegd, heel ontspannen en gezellig!

Marianne

11 januari 2024, workshop Stippen op Biscuit, Woerden

Leerzaam!

Super leuke en leerzame workshop. Erg relaxte sfeer op prachtige locatie. Veel succes en wie weet tot ziens!

Monique

5 augustus 2023, basisworkshop Woerden

 Zen!

Super leuk om te doen. Zen!

Eriko

5 augustus 2023, basisworkshop Woerden

 Geduldig en goede uitleg

Het was een heel leuke en ontspannende dag! Sigrid legt goed en duidelijk uit. Ze is ook heel geduldig. Kortom een heel fijne dag gehad!

Joyce

1 juli 2023, Basisworkshop, Woerden

 Goed verzorgd

Heel leuk en ontspannend om te doen. Goede uitleg en leuke dame die het geeft. Goed verzorgd en heerlijke cake.

Petra

1 juli 2023, basisworkshop, Woerden

 Benieuwd naar het afgebakken serviesgoed

Leuk om het dotten te ervaren. Hoop dat onze schalen mooi worden! Hopelijk tot bij een volgende workshop.

Denise, Madelon en Judith

Juni 2023, workshop Stippen op Biscuit, Woerden

 Dank dat ik mijn verhaal mocht vertellen…

Super bedankt voor deze mooie workshop. Het heeft mij even wat rust in mijn hoofd gegeven. Vond ook mooi, dat ik tijdens het dotten mijn verhaal, Shaddai’s verhaal mocht vertellen aan lotgenoten, maar ook aan jou en Riet.

Zet dit mooie werk voort.

De moeder van Shaddai

11 december 2022, Wereldlichtjesdag – evenement voor rouwbeleving

 Nooit gedacht…

Wat was het een leuke workshop!! Nooit gedacht, dat er zo’n mooi resultaat uit mijn vingers zou rollen. Dat komt mede door jouw professionele en rustige manier van presenteren. Heel rustgevend om te doen en zeker voor herhaling vatbaar.

Sharla

Bedankt voor de gezellige, leerzame workshop! Nooit gedacht dat ik het geduld zou hebben om te dotten. Het was heel rustgevend om te doen.

Diane

25 augustus 2022, InCompany workshop Nieuwegein

Ik wilde niet meer stoppen

Bedankt voor de leuke en ontspannende workshop. Eenmaal aan het dotten, wil je niet meer stoppen.

Irma

7 juli 2022, InCompany workshop Nieuwegein

Verrassend resultaat

Ontspannen en creatief bezig willen zijnen iets unieks maken? Dan is de workshop van Sigrid een aanrader. Tot in de puntjes verzorgd door Sigrid. Verrassend is het resultaat, waar stippen zetten toe geleid heeft.

Sabrina

7 juli 2022, InCompany workshop Nieuwegein

Dromenvanger dotten: Goede uitleg

Super leuk om te doen. Ik heb enorm genoten!
Alles was tot in de 💬 goed geregeld. Mooie lokatie, goede uitleg, leuk dot object en lekkere dingen bij de koffie. En tot slot ook nog een goodie bag!

Esther

4 september 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

 Wij gaan zeker door met dotten!

Het was een heerlijke avond! Ook dank aan de catering voor de lekkere glutenvrije hapjes. Heel lief, dat er rekening mee is gehouden, vond ik heel bijzonder.
Mijn zus en ik gaan zeker door met dotten en vonden de avond op zich al een cadeautje.

Elna en Janet

14 juli 2021, locatie: De Oude Apotheek

Geweldige workshop!

Het was een geweldige workshop… Heerlijk in de boomgaard met de schapen op de achtergrond en dan maar dotten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marianne

10 juli 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

Op social media poste één van de andere dames over deze workshop het volgende:

Zo zen!

It was awesome. In the middle of an orchard. So zen! As is dotpainting.

Perfect location for a workshop. Aanrader om te doen. Het was superleuk. En ook hartstikke goed uitleg gekregen om dit thuis verder op te pakken.

Deze workshop was wel héél leuk!

E.T.

10 juli 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

 Goed verzorgde workshop

Vandaag hebben we een workshop dotpainting gevolgd bij Sigrid. Bij aankomst merken we direct dat er werk van is gemaakt en het goed verzorgd is. Alle items zijn op elkaar afgestemd, van werkschort, tafelkleed tot visite kaartjes aan toe en er liggen kussentjes op de picknick banken en dat onder de appelbomen op een prachtige locatie in Schoonhoven. De workshop wordt goed uitgelegd met voorbeelden. Onder een kopje thee en wat lekkers hebben we een leuke creatie gemaakt, die we mee naar huis mogen nemen. Bij het afscheid krijgen we ook nog een goody bag.

Wat een super fijne ochtend met inspiratie om thuis mee aan de slag te gaan.
Dankjewel Sigrid voor deze gezellige dag.

Twee vriendinnen ❤️

13 augustus 2020, boomgaard De Lekbongerd

Een aanrader

Vandaag belooft het weer een warme vrijdag te worden! Deze ochtend reis ik af naar boomgaard De Lekbongerd in Schoonhoven voor een Dotpainting workshop. Sigrid ontvangt ons en de plek in de boomgaard is werkelijk adembenemend en vooral ook heerlijk koel.
Alles staat coronaproef klaar op picknick tafels. Sigrid legt ons de historie van het dotten uit en geeft een korte instructie. Dan…. aan de slag, eerst wat voorzichtig oefenen en daarna het “serieuze” werk. Ik kies een mandalasteen en neem die onder handen. Zo leuk om te doen en uiteindelijk ook heel relaxed! Go with the flow….
Koffie, een lekker sapje van het fruit uit de boomgaard, iets lekkers daarbij, een goede sfeer en tot slot bij vertrek nog een goody bag met een verrassende inhoud!
Al met al een aanrader, het was een heerlijke ochtend!

Will

Review door mijn inspiratiebron, Natashja van Ginkel

Mijn allereerste workshops Dot Painting heb ik gevolgd bij Natashja van Ginkel. Aangetrokken door haar mooie aanbod aan Dot Painting workshops, wist ik zeker dat ik naar haar toe wilde of beter gezegd, dat ik naar haar toe móest.

Dat gevoel bleek juist te zijn, want niet alleen heeft zij mij de eerste ins & outs van Dot Painting geleerd, we hadden ook vanaf het allereerste moment dat wij elkaar ontmoetten een bijzondere klik.

Helaas is Natashja op veel te jonge leeftijd overleden. Ik voel mij bevoorrecht, dat ik haar heb mogen leren kennen en dat zij mijn eerste mentor is geweest. Natashja inspireerde mij enorm met haar Dot Art, aanbod in workshops en behandelingen, maar ook met haar persoonlijkheid, de mooie vrouw die zij was.

Ik ben haar enorm dankbaar! Niet alleen voor alles, wat ze mij geleerd heeft. Zij heeft mij ook aangemoedigd om mijn droom waar te maken door de stap te wagen en Creatief in ‘t Veld op te starten 🙏. Dus hoewel Natashja niet meer onder ons is, reist ze wel in gedachten met mij mee en onderstaande review van haar is voor mij dan ook goud waard!

 

Review over Sigrid

Ik heb Sigrid leren kennen als een gevoelige en betrokken vrouw. Zij is zeer creatief en deze creativiteit deelt ze graag met anderen. Ik denk dat Sigrid door eigen ervaringen en een hoog empathisch gevoel op een fijne manier de mooie werking van Dot Art kan overbrengen! 😀

Natashja van Ginkel †

Oprichtster van de Dotpaint Academy

Wil je meer weten over ons reviewbeleid, lees dan hier verder.

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?