Reviews van cursisten

Mijn intenties bij het geven van workshops

Wanneer ik een workshop geef, doe ik mijn uiterste best om een prettige sfeer te creëren en alles rustig uit te leggen en te laten zien.  Mijn ultieme doel is, dat je na afloop kunt zeggen, dat je het leuk hebt gehad, je even lekker uit je hoofd bent geweest en in je hart en met een mooie creatie naar huis gaat.

Lees hier hoe een aantal cursisten mijn workshops hebben ervaren:

Dromenvanger dotten: Goede uitleg

Super leuk om te doen. Ik heb enorm genoten!
Alles was tot in de 💬 goed geregeld. Mooie lokatie, goede uitleg, leuk dot object en lekkere dingen bij de koffie. En tot slot ook nog een goodie bag!

Esther

4 september 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

 Wij gaan zeker door met dotten!

Het was een heerlijke avond! Ook dank aan de catering voor de lekkere glutenvrije hapjes. Heel lief, dat er rekening mee is gehouden, vond ik heel bijzonder.
Mijn zus en ik gaan zeker door met dotten en vonden de avond op zich al een cadeautje.

Elna en Janet

14 juli 2021, locatie: De Oude Apotheek

Geweldige workshop!

Het was een geweldige workshop… Heerlijk in de boomgaard met de schapen op de achtergrond en dan maar dotten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marianne

10 juli 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

Op social media poste één van de andere dames over deze workshop het volgende:

Zo zen!

It was awesome. In the middle of an orchard. So zen! As is dotpainting.

Perfect location for a workshop. Aanrader om te doen. Het was superleuk. En ook hartstikke goed uitleg gekregen om dit thuis verder op te pakken.

Deze workshop was wel héél leuk!

E.T.

10 juli 2021, locatie: Boomgaard De Lekbongerd

 Goed verzorgde workshop

Vandaag hebben we een workshop dotpainting gevolgd bij Sigrid. Bij aankomst merken we direct dat er werk van is gemaakt en het goed verzorgd is. Alle items zijn op elkaar afgestemd, van werkschort, tafelkleed tot visite kaartjes aan toe en er liggen kussentjes op de picknick banken en dat onder de appelbomen op een prachtige locatie in Schoonhoven. De workshop wordt goed uitgelegd met voorbeelden. Onder een kopje thee en wat lekkers hebben we een leuke creatie gemaakt, die we mee naar huis mogen nemen. Bij het afscheid krijgen we ook nog een goody bag.

Wat een super fijne ochtend met inspiratie om thuis mee aan de slag te gaan.
Dankjewel Sigrid voor deze gezellige dag.

Twee vriendinnen ❤️

13 augustus 2020, boomgaard De Lekbongerd

Een aanrader

Vandaag belooft het weer een warme vrijdag te worden! Deze ochtend reis ik af naar boomgaard De Lekbongerd in Schoonhoven voor een Dotpainting workshop. Sigrid ontvangt ons en de plek in de boomgaard is werkelijk adembenemend en vooral ook heerlijk koel.
Alles staat coronaproef klaar op picknick tafels. Sigrid legt ons de historie van het dotten uit en geeft een korte instructie. Dan…. aan de slag, eerst wat voorzichtig oefenen en daarna het “serieuze” werk. Ik kies een mandalasteen en neem die onder handen. Zo leuk om te doen en uiteindelijk ook heel relaxed! Go with the flow….
Koffie, een lekker sapje van het fruit uit de boomgaard, iets lekkers daarbij, een goede sfeer en tot slot bij vertrek nog een goody bag met een verrassende inhoud!
Al met al een aanrader, het was een heerlijke ochtend!

Will 

Review over Sigrid

Ik heb Sigrid leren kennen als een gevoelige en betrokken vrouw. Zij is zeer creatief en deze creativiteit deelt ze graag met anderen. Ik denk dat Sigrid door eigen ervaringen en een hoog empathisch gevoel op een fijne manier de mooie werking van Dot Art kan overbrengen! 😀

Natashja van Ginkel

Oprichtster van de Dotpaint Academy

©2021 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?