Met vriendinnen, collega’s of alleen? Dot Painting is voor iedereen!

Workshops dot painting

Door het jaar heen worden er verschillende Dot Painting workshops aangeboden. ‘De Basis‘ workshop Dot Painting en ‘Stippen op Biscuit‘ zijn steeds terugkerende workshops. Deze staan meerdere keren per jaar op de agenda.

Bij de ‘Basis’ workshop dotten we op houten of stenen ondergronden en leer je mooie volle dots te maken. Bij ‘Stippen op Biscuit’ leer je dotten op ongeglazuurd, half afgebakken serviesgoed, dat later professioneel wordt afgebakken.
Daarnaast bieden we diverse themaworkshops. Soms zijn dat seizoengebonden thema’s, zoals Kerst, maar het thema kan ook ‘Dromen’ zijn, waarbij we op een mooie dromenvanger gaan dotten. Ook zullen er zo nu en dan workshops ter bewustwording en persoonlijke groei aangeboden worden. De ‘Boodschap van je Hart‘ is daar een voorbeeld van.

Workshops als ‘gezond medicijn’

Doordat ik zelf een burn-out heb meegemaakt en van dichtbij een depressie, weet ik hoe belangrijk het is om in dit soort situaties laagdrempelige en ontspannende dingen op te pakken. Dot Painting is daar een goed voorbeeld van. Het is een gemakkelijke manier van schilderen, waarbij je niet je hoofd hoeft te gebruiken. Zit je hoofd vol en weet je niet hoe je de gedachtentrein tot stoppen kunt brengen? Dan kan ik je Dot Painting beslist aanraden. Dot voor dot ga je vanzelf uit je hoofd en zak je in je hart.

Voor 2024 is het mijn intentie om speciaal voor deze groep mensen een prikkelvrije workshop Dot Painting aan te bieden.

Houd de workshopagenda in de gaten.

Dot painting workshops | Workshops dot painting

Groepsgrootte

Persoonlijke aandacht staat bij Creatief in ‘t Veld hoog in het vaandel, daarom hanteren we graag wat kleinere groepsgroottes van ca. 4 tot 8 personen.

Door je via de webshop aan te melden voor een workshop zie je meteen voor hoeveel personen er nog plek is. Zijn jullie met meer personen, dan dat er nog plek is ? Of hebben jullie een teamuitje, vrijgezellen- of bijv. een zussendag en willen jullie een privégroepworkshop? Stuur dan een mail naar info@creatiefintveld.nl en vermeld daarin o.a. voor hoeveel personen je een workshop wil en je telefoonnummer. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Dotten in ‘t Veld

Bij Creatief in ‘t Veld worden er in de zomermaanden workshops in de buitenlucht georganiseerd. Want zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een natuurlijke en ontspannende omgeving te dotten?

Daarom staan er in de maanden juni t/m september enkele workshops “Dotten in ‘t Veld” op de agenda. Deze workshops worden in een prachtige boomgaard in Schoonhoven gegeven. Omgeven door appels, peren, pruimen en het getjilp van vogels kan je dan bij gunstige weersomstandigheden het dotten onder de knie krijgen.
Mocht de weersverwachting voor de dag van de workshop niet gunstig zijn, dan kunnen we eventueel uitwijken naar de gezellige binnenlocatie in Woerden. Jullie worden hier op voorhand over op de hoogte gebracht.

Opkomende Workshops…

De 1e workshop van 2024 is alweer een feit! Het was een leuke privégroep dames, bestaande uit een mix van familieleden en collega’s, die graag wilden leren Stippen op Biscuit. Ieder heeft in haar eigen stijl een biscuitbord van een stippenpatroon voorzien. Binnenkort kan je op Facebook en Instagram zien hoe de workshop verlopen is.

Ik wil iedereen die gereageerd heeft op mijn vraag en haar voorkeursworkshop(s) heeft doorgegeven hartelijk danken. Bij het maken van de nieuwe workshopplanning heb ik daar zo goed mogelijk rekening mee gehouden.
Voor wie geïnteresseerd is in een workshop rondom het thema burn-out & ontspanning, deze workshop is nu in de maak en zal later dit jaar op de agenda komen te staan.

Hieronder vind je de eerstvolgende workshopdata.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hieronder dan aan voor de nieuwsbrief en voeg info@creatiefintveld.nl toe aan jouw veilige mailadressen. Je krijgt dan circa 4x per jaar een update met de opkomende workshops en de laatste nieuwtjes. Wil je vaker op de hoogte gehouden worden, volg mij dan op Instagram en/of Facebook.

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje van minimaal 4 personen met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Neem dan contact met mij op door een mail te sturen met daarin jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Op Aanvraag…

Praktische informatie

©2024 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?