In je eentje of met een paar vriendinnen, een workshop dot painting is voor iedereen!

Workshops dot painting

Er zijn verschillende Dot Painting workshops waar je uit kunt kiezen. ‘De Basis‘ workshop Dot Painting en de themaworkshop de ‘Liefdevolle Boodschap van je Hart‘ staan standaard op de agenda. Zo nu en dan wordt er een andere, leuke workshop aan de agenda toegevoegd.
Alle workshops worden in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het minimale aantal deelnemers is 4 personen.

Themaworkshops ter bewustwording & persoonlijke groei

Naast de basisworkshop zijn er, zoals hierboven kort aangestipt, ook themaworkshops. Hierbij leer je eveneens de basisbeginselen van dot painting én we besteden aandacht aan een speciaal thema.
De gekozen thema’s zijn bedoeld om jou te helpen met een stukje bewustwording, het verkrijgen van persoonlijke inzichten, beter in je vel zitten of om een nieuwe stap te zetten in het proces waar jij nu in zit.

Dot painting workshops | Workshops dot painting

Dotten in ‘t Veld

Bij Creatief in ‘t Veld worden er ook workshops in de buitenlucht georganiseerd. Want zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een natuurlijke en ontspannende omgeving te dotten?

Daarom staat er in de warmere maanden van het jaar enkele keren “Dotten in ‘t Veld” op de agenda. Deze workshops worden in een prachtige boomgaard in Schoonhoven gegeven. Omgeven door appels, peren, pruimen en het getjilp van vogels kan je dan bij gunstige weersomstandigheden het dotten onder de knie krijgen.
Mocht de weersverwachting voor de dag van de workshop niet gunstig zijn, dan wijken we uit naar de gezellige binnenlocatie in het hart van Schoonhoven. Jullie worden hier op voorhand over op de hoogte gebracht.

Opkomende Workshops…

Beste mensen, ik hoop dat jullie 2022 goed zijn ingegaan. Mijn wens voor 2022 is, dat het een jaar mag worden met veel gezondheid, liefde, verbinding en plezier! Een jaar met meer mogelijkheden voor ons allen én een normale(re) werkdruk in de ziekenhuizen.

Zoals eerder vermeld, zijn er in de maanden januari en februari geen workshops. Onze vaste binnenlocatie staat helaas te koop, dus zijn we aan het uitkijken naar een nieuwe, gezellige binnenlocatie. Die hopen we zo snel mogelijk te vinden, zodat we de eerste workshops van het jaar op de agenda kunnen gaan zetten. Ondertussen werken we een paar leuke ideeën uit!

Binnenkort

Binnenkort kunnen jullie alvast data voor workshops in de zomermaanden op onze buitenlocatie, de prachtige boomgaard in Schoonhoven verwachten. Dan hebben we alvast iets leuks om naar uit te kijken!! Daar kan je je dan ook alvast voor inschrijven.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de workshops voor 2022? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, die ontvang je dan circa 4x per jaar of je kan ons volgen op Instagram of Facebook.

Workshops voor speciale gelegenheden – Op Aanvraag…

Praktische informatie

©2022 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?