In je eentje of met een paar vriendinnen, een workshop dot painting is voor iedereen!

Workshops dot painting

Er zijn verschillende Dot Painting workshops waar je uit kunt kiezen. ‘De Basis‘ workshop Dot Painting en de themaworkshop de ‘Liefdevolle Boodschap van je Hart‘ staan standaard op de agenda. Zo nu en dan wordt er een andere, leuke workshop aan de agenda toegevoegd.
Alle workshops worden in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het minimale aantal deelnemers is 4 personen.

Themaworkshops ter bewustwording & persoonlijke groei

Naast de basisworkshop zijn er, zoals hierboven kort aangestipt, ook themaworkshops. Hierbij leer je eveneens de basisbeginselen van dot painting én we besteden aandacht aan een speciaal thema.
De gekozen thema’s zijn bedoeld om jou te helpen met een stukje bewustwording, het verkrijgen van persoonlijke inzichten, beter in je vel zitten of om een nieuwe stap te zetten in het proces waar jij nu in zit.

Dot painting workshops | Workshops dot painting

Dotten in ‘t Veld

Bij Creatief in ‘t Veld worden er ook workshops in de buitenlucht georganiseerd. Want zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een natuurlijke en ontspannende omgeving te dotten?

Daarom staat er in de warmere maanden van het jaar enkele keren “Dotten in ‘t Veld” op de agenda. Deze workshops worden in een prachtige boomgaard in Schoonhoven gegeven. Omgeven door appels, peren, pruimen en het getjilp van vogels kan je dan bij gunstige weersomstandigheden het dotten onder de knie krijgen.
Mocht de weersverwachting voor de dag van de workshop niet gunstig zijn, dan wijken we uit naar de gezellige binnenlocatie in het hart van Schoonhoven. Jullie worden hier op voorhand over op de hoogte gebracht.

Opkomende Workshops…

23 Oktober 2021 is de eerstvolgende! Zie hieronder de details.
19 November 2021 gaan we een kerstboom dotten
en we sluiten dit jaar af op:
11 December 2021 de basisworkshop (op een ondergrond naar keuze)

Kan je niet op één van deze data? Ga dan naar onze Webshop en kies voor de Workshops. Daar zie je ALLE workshopdata die momenteel ingepland zijn. Wellicht staan daar al de vervolgdata voor deze workshops bij.

Workshops voor speciale gelegenheden – Op Aanvraag…

Praktische informatie

©2021 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?