In je eentje of met een paar vriendinnen, een workshop dot painting is voor iedereen!

Workshops dot painting

Er zijn verschillende Dot Painting workshops waar je uit kunt kiezen. ‘De Basis‘ workshop Dot Painting en de themaworkshop de ‘Liefdevolle Boodschap van je Hart‘ staan standaard op de agenda. Zo nu en dan wordt er een andere, leuke workshop aan de agenda toegevoegd.
Alle workshops worden in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het minimale aantal deelnemers is 4 personen.

Themaworkshops ter bewustwording & persoonlijke groei

Naast de basisworkshop zijn er, zoals hierboven kort aangestipt, ook themaworkshops. Hierbij leer je eveneens de basisbeginselen van dot painting én we besteden aandacht aan een speciaal thema.
De gekozen thema’s zijn bedoeld om jou te helpen met een stukje bewustwording, het verkrijgen van persoonlijke inzichten, beter in je vel zitten of om een nieuwe stap te zetten in het proces waar jij nu in zit.

Dot painting workshops | Workshops dot painting

Dotten in ‘t Veld

Bij Creatief in ‘t Veld worden er ook workshops in de buitenlucht georganiseerd. Want zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een natuurlijke en ontspannende omgeving te dotten?

Daarom staat er in de warmere maanden van het jaar enkele keren “Dotten in ‘t Veld” op de agenda. Deze workshops worden in een prachtige boomgaard in Schoonhoven gegeven. Omgeven door appels, peren, pruimen en het getjilp van vogels kan je dan bij gunstige weersomstandigheden het dotten onder de knie krijgen.
Mocht de weersverwachting voor de dag van de workshop niet gunstig zijn, dan wijken we uit naar de gezellige binnenlocatie in het hart van IJsselstein. Jullie worden hier op voorhand over op de hoogte gebracht.

Opkomende Workshops…

Momenteel hebben we geen binnenlocatie. Daarom kunnen wij nu enkel Workshops Op Locatie doen.

Workshop op (jouw) locatie

Creatief in ‘t Veld komt ook graag naar jou toe*! Heb je dus een groepje met wie je samen wil gaan dotten en ook een geschikte locatie daarvoor? Kijk hieronder dan naar een paar mogelijkheden voor een Workshop op Locatie en klik voor meer informatie. Stuur een mailtje naar Creatief in ‘t Veld met de gevraagde informatie en de naam van de workshop naar keuze. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

* In de regio Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alpen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Op Aanvraag…

Praktische informatie

©2022 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?