In je eentje of met een paar vriendinnen? Een workshop dot painting is voor iedereen!

Workshops dot painting

Er worden verschillende Dot Painting workshops aangeboden in de loop van het jaar. ‘De Basis‘ workshop Dot Painting staat meerdere keren per jaar op de agenda. Bij deze workshop dotten we op houten of stenen ondergronden en leer je mooie volle dots te maken. Daarnaast bieden we diverse themaworkshops, waarbij we op specifieke ondergronden gaan dotten. Soms zijn dat seizoengebonden thema’s, zoals op een kerstboom dotten, maar dat kan ook bijvoorbeeld een mooie dromenvanger zijn. Daarnaast bieden we ook themaworkshops aan ter bewustwording en persoonlijke groei.

Speciale themaworkshops ……. bewustwording & persoonlijke groei

Bij de speciale themaworkshops leer je eveneens de basisbeginselen van dot painting, maar door de hele workshop heen staat er ook een thema centraal. Dit kunnen uiteenlopende thema’s zijn, zoals zelfliefde, herstellen van een burn-out of een rustmoment vinden te midden van rouw. Deze workshops zijn bedoeld om jou te helpen persoonlijke inzichten te krijgen, beter in je vel zitten of om een nieuwe stap te zetten in het proces, waar jij nu in zit. Een voorbeeld hiervan is de workshop de ‘Liefdevolle Boodschap van je Hart‘.

Zo nu en dan wordt er een leuke, nieuwe workshop aan de agenda toegevoegd, dus houd de agenda in de gaten.

Groepsgrootte

Alle workshops worden in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het minimale aantal deelnemers is 4 personen.

Dot painting workshops | Workshops dot painting

Dotten in ‘t Veld

Bij Creatief in ‘t Veld worden er ook workshops in de buitenlucht georganiseerd. Want zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een natuurlijke en ontspannende omgeving te dotten?

Daarom staat er in de warmere maanden van het jaar enkele keren “Dotten in ‘t Veld” op de agenda. Deze workshops worden in een prachtige boomgaard in Schoonhoven gegeven. Omgeven door appels, peren, pruimen en het getjilp van vogels kan je dan bij gunstige weersomstandigheden het dotten onder de knie krijgen.
Mocht de weersverwachting voor de dag van de workshop niet gunstig zijn, dan kunnen we eventueel uitwijken naar de gezellige binnenlocatie in Woerden. Jullie worden hier op voorhand over op de hoogte gebracht.

Opkomende Workshops…

Yes!! We hebben weer een binnenlocatie voor onze workshops en wel in de mooie vestingsstad Woerden. Het is een fijne en gezellige studio.

Hieronder vind je de workshop(s), waarvoor je je nu kunt inschrijven. 18 Februari is de eerste mogelijkheid en binnenkort volgen er nog meer data. Of je nu alleen bent of samen met anderen wil komen dotten, je bent van harte welkom.

Workshop bij jou op locatie

Heb je een groepje met wie je samen een workshop Dot Painting wil doen en ook een geschikte locatie? Neem dan contact met mij op door een mail te sturen met daarin jouw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de plaats van de locatie en de naam van de workshop naar keuze. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en af te stemmen.

Regio: Schoonhoven, IJsselstein, Gouda, Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Alpen a/d Rijn, Woerden)

Workshops voor speciale gelegenheden – Op Aanvraag…

Praktische informatie

©2023 Creatief in 't Veld lovingly created with Plush

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?